back-arrow
Добрый день!

Если вы хотите с нами связаться, пожалуйста, контактируйте нас:

По адресу: nám IP Pavlova 3, Praha 2
(Sídlo Škrábkových 777/4, Praha 9)

Kontaktní e-mail: youthincluded@gmail.com

Или в соцсети Telegram: @Interkulturnipracepraha14

Naučte se základy arteterapie s projektem COPE

article-img
Naučte se základy arteterapie s projektem COPE

Kurz výtvarné terapie pro mládež v pedagogickém centru LEXIS dne 16. března. "Výtvarná terapie jako nástroj pomoci mladým lidem zvládat stres a úzkost."

Datum: 16. března 2024



Čas: 14:30-17:30



Místo: Jazyková škola LEXIS, Seifertova 327/85



Pro koho: Pedagogové a vedoucí táborů pracující s mládeží.



Trvání: 3 hodiny



ZDARMA



Co je Arteterapie? Jak může pozitivně ovlivnit naše duševní zdraví?



Společně prozkoumáme transformační sílu arteterapie v holistickém a peer-to-peer přístupu, zaměřeném na pedagogy, trenéry, pracovníky s mládeží, dobrovolníky a mládežnické profesionály s uměleckým zázemím.



Objevte svět arteterapie a její potenciál v práci s mládeží!



Facilitátorka workshopu: Lusine Di, arteterapeutka a koučka, která pomáhá lidem prostřednictvím kreativity a koučovacích praktik porozumět svým pocitům a emocím a pohnout se směrem k řešení hlubších problémů.





  1. Během prvního a půl hodiny vás Lusine seznámí se základy arteterapie, vysvětlí, co obnáší a jaké příležitosti poskytuje.




  2. Poté přichází praktická část, kde si můžete vyzkoušet své nové znalosti. Jedna z praktik, "Práce s negativními emocemi v rámci", bude Lusine podrobněji zkoumat a provést s jedním z účastníků. Tato praxe pomůže řídit negativní emoce a nevědomé stavy.




  3. Také se dozvíte o metodě "Vodní terapie" a jak ji lze aplikovat mezi mládeží. Tato metoda podporuje dialog mezi vědomou a nevědomou (naší nevědomou částí). Připojte se k našemu workshopu a objevte nové možnosti práce s mládeží prostřednictvím umění a sebeprezentace!





Po úspěšném absolvování seance účastníci obdrží osvědčení o účasti. Tyto školení jsou organizována v rámci projektu Erasmus+ s názvem "COPE", spolufinancovaného Evropskou unií.



Financováno Evropskou unií. Názory vyjádřené jsou názory autora a neodráží nutně oficiální stanovisko Evropské unie či Evroské výkonné agentury pro vzdělávání a kulturu (EACEA).  Evropská unie ani EACEA za vyjádřené názory nenese odpovědnost. Referenční číslo projektu: 2022-1-CZ01-KA220-YOU-000087895